Kære følgere!

Velkommen til bloggen, rejsdigglad.dk!

Rimer livsglæde også på solrejser i dine ører? Det gør det i hvert fald hos vores far. I anledningen af Jacob Sands 50-års fødselsdag, har vi givet ham muligheden for at videregive nogle af sine bedste rejseoplevelser med jer. Som sønner af Jacob, har vi igennem vores barndom været så heldige at have fornøjelsen af at se sider af verden man ikke finder i lille Danmark -noget vi er meget taknemmelige for!

Jacob har altid haft en drøm om at skrive guidebøger/blogs omkring nogle af de oplevelser han har fundet helt unikke. Hidtil har Jacob måtte nøjes med at være rejseleder for vores lille familie samt andre vennepar, som glædeligt har tilsluttet sig hans rejseselskab. Nu skal oplevelserne deles med jer.

Med tidligere bopæl i landene Canada, Italien, Belgien og Luxembourg, er kærligheden til de anderledes kulturer ikke til at tage fejl af. Især den italienske charme hvad angår byliv, mad og afslappede tilgang til hverdagen, har fået en central plads i Jacobs hjerte. Vi kan derfor med garanti forsikre jer, at Jacob vil komme med sine bedste inputs til unikke rejsemål i Italien!

Jacob er specialist i at finde “uopdagede” rejsemål, forstået på den måde, at destinationen altid er autentisk og uden et væld af turister. Bedst er dette illustreret via vores rejse til Madagaskar (se billede).

Fokus er på at bo og leve/spise godt og spændende på ferien – hellere bruge pengene på det rigtige hotel med den gode beliggenhed, end at flyve dyrt.

Følg siden og tilmeld dig Facebook-gruppen rejsdigglad.dk og få information om rejsemål, som med sikkerhed vil gøre dig glad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *